fotobloggar.nu

Vilken morgon
 Igår började morgonen bra ( ironisk) . Skulle hämta tidningen plus slänga sopor. Lyckades ha ned nyckelen till brevlådan bland soporna så jag och min svärmor fick ställa oss och rota bland alla kartonger, matrester och kattsandspåsar med kiss och bajs. Jätteroligt ( ironisk igen ). Luktade inte gott kan jag säga. Men inte hittade vi någon nyckel inte. Vet inte var den tog vägen , verkar ha åkt in i ett parallellt universum eller något. Tur min man har en extranyckel på sin knippa. Såg att grannen kikade ut genom fönstret. Hon tänkte nog " Vad håller dom där kärringarna på med nu då? ".  Jaja det är väl bra att någon står för underhållningen på området. 
 
 
Som jag sagt tidigare så köper vi inte julklappar till varandra längre, bara till "barnen". Men om jag skulle önska mig något skulle jag vilja att istället för att folk köpte julklappar till mig kunde dom sätta in en valfri summa till någon djurrättsorganisation. Det hade jag uppskattat mest av allt. Det ska jag önska mig när jag fyller år. 
 
Bild tagen av mig 
Malin

Men hahha åh neeej, tråkigt att ni ställde er och letade igenom SOPOR utan att hitta den!

Svar: Ja verkligen haha det var inte ett dugg trevligt :)
familjenkaotisk.blogg.se

Kort

Hade min morgon börjat så då hade jag nog krupit ned i sängen och sovit en stund till 😴 Jag ville i år ha pengar insatta på diabestesfonden i födelsedags present, jag fick in mer pengar från vänner än jag önskat 👍 Vårt då 9-åriga barnbarn insjuknade julafton förra året.. Så hela julafton låg han på IVA 😢

Svar: Ja jag hade faktiskt lust med det haha :) Nej men stackaren som var sjuk på julafton och så allvarligt också. Mår han bra nu då? Jag tycker det känns bättre att pengarna verkligen kommer till nytta än att man kanske får något man inte kommer ha användning för :)
familjenkaotisk.blogg.se

Christian

Tack för besök och kommentar på min blogg......skylten finns att köpa i Haga Göteborg :)

Svar: Varsågod :)
familjenkaotisk.blogg.se

Emma Engström

Så fin tanke av dig att ge till en organisation istället för att ge julklapp! Vet själv faktiskt inget speciellt jag önskar mig iår :)

Svar: Ja istället för att få något som man kanske kommer använda kan pengarna gå till något mer användbart :)
familjenkaotisk.blogg.se

Sofia

Åh, vad tråkigt med nyckeln! Även om jag kan erkänna att du log brett under hela läsningen av inlägget :D. Vilken syn jag fick!
Vad fint av dig att önska dig en slant till djuren. Jag skickade blommor till min mamma häromdagen och var så himla glad att se att jag kunde välja buketter som gav en summa (130 kr tror jag) till välgörenhet. Det borde finnas mer sånt.

Svar: Ja jag skrattade åt det efteråt men just då var det inte kul haha :) Håller med dig om välgörenhet, fler borde satsa på det :)
familjenkaotisk.blogg.se

Kort

Svar på din fråga? Mitt barnbarn låg hela julhelgen och nyåret inskriven på sjukhuset med mamma eller pappa vid sin sida... Men så tufft när man aldrig tidigare varit sjuk och det görs inportar för olika dropp och stick hela tiden 😭 Han var livrädd för allt som gjorde ont, resten av sitt liv lever han nu med alla stick flera ggr om dagen om inte forskningen kommer framåt..... Jag håller även med dig om att bättre skänka pengar till någon organisation som hjälper forskning, djur eller människor till ett vettigt liv... Kram

Svar: Nej men vad tråkigt. Förstår att han var rädd och det måste kännas hemskt som förälder också, vilken maktlöshet man måste känna.
familjenkaotisk.blogg.se

Pauline Hurtig

åh :(

Svar: Sånt bara jag kan lyckas med haha
familjenkaotisk.blogg.se

Anita

Såå fint & smart att skänka en summa till en organisation som man bryr sig om istället för en massa julklappar hit & dit..!! <3 Kram

Svar: Ja jag känner att det kommer mera till användning :)
familjenkaotisk.blogg.se

Ylva

Men usch, vad jobbigt att gräva i sopor! Jag kanske kan pigga upp med att berätta om en granne som en gång stod och grävde i soporna och förklarade att hon råkat slänga sin sambos lunchpåse! :-)

Svar: Haha tydligen inte bara jag som rotar i sopor :)
familjenkaotisk.blogg.se

Malin Svensson

Åhhh nej så typiskt med nyckeln!! Kram ❤️

Svar: Ja det är sånt bara jag kan lyckas med haha :)
familjenkaotisk.blogg.se

Therese

MEd en sådan start så kan det bara bli bättre ;-D

Svar: Ja eller hur haha :)
familjenkaotisk.blogg.se

Petra

Oj sånt händer här oxå 🤪nu kan det bara bli bättre ,kram

Svar: Skönt att man inte är ensam :)
familjenkaotisk.blogg.se

LILLIAN

JAMEN VISST ÄR DET ROLIGT ATT MAN KAN ROA GRANNARNA LITE OCKSÅ MEN INTE SÅ ROLIGT ATT ROTA I SOPORNA

Svar: haha nä det var inte så kul :)
familjenkaotisk.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress